Me Dashuri, për Artin & Kulturën në
Shqipëri & Kosovë

Almanart i dedikohet teatrit, filmave, ekspozitave, konkurseve artistike dhe gjithçka ka lidhje me artin dhe kulturën. Sepse arti tregon dhe shpjegon atë që fjalët nuk e shprehin dot 🧡 Le ta promovojmë artin së bashku!​

Kalendari i Aktiviteteve për ditën e sotme

Events for 1 Mars
Events for 3 Mars
Events for 4 Mars
Events for 5 Mars
Events for 6 Mars
Events for 7 Mars
Events for 8 Mars
Events for 9 Mars
Events for 10 Mars
Events for 11 Mars
Events for 12 Mars
Events for 14 Mars
Events for 15 Mars
Events for 16 Mars
Events for 17 Mars
Events for 18 Mars
Events for 19 Mars
Events for 20 Mars
Events for 21 Mars
Events for 22 Mars
Events for 23 Mars
Events for 24 Mars
Events for 25 Mars
Events for 26 Mars