Search
Close this search box.

Arti gjithëpërfshirës në dritë

Atelier des Lumières në Paris do t’i bëjë sytë tuaj të kërcejnë me instalimin e tij më të fundit të artit, Chagall, Paris – Nju Jork.

Mbyteni imagjinatën tuaj në art dhe stilin abstrakt të Chagall-it të artit modern, një kombinim i kubizmit, fauvizmit dhe surrealizmit në Atelier des Lumières instalimi më i fundit i artit gjithëpërfshirës.

Ekspozita magjike ju lejon të ecni, fjalë për fjalë, në kryeveprat e artistit ndërsa ato janë projektuar mbi, nën dhe rreth jush.

Chagall, Paris – Nju Jork bashkon veprat e artistit të pikturuara në të dy qytetet dhe i projekton ato në dritë spektakolare, duke u ofruar vizitorëve një afërsi me artin për të marrë detajet e çdo peneli.

Shfaqja ekspozon gjithashtu veprat e bashkëkohësit të Chagall-it, Paul Klee, artistit zvicerano-gjerman që luajti një rol të rëndësishëm në zhvillimin e modernizmit dhe që u ndikua shumë nga muzika, duke interpretuar vizualisht ritmin muzikor në veprat e tij.

Nëse jeni duke kërkuar për një moment plot ngjyra ndërsa kaloni kohë në Paris, atëherë kjo është një përvojë që nuk duhet humbur.

Almanart