Search
Close this search box.

ÇFARË FSHIHET PAS SKENAVE TË FILMAVE TË FAMSHËM, KËTO FOTOGRAFI E TREGOJNË MË SË MIRI

Ekipet e filmit punojnë shumë për të bërë përshtypje e për të pasur një produkt përfundimtar të suksesshëm. Ata përpiqen të përdorin sa më shumë truke që të jetë e mundur.

Aktorët e mirë janë të aftë të përdorin trupin dhe emocionet e tyre në maksimum, në mënyrë që të ofrojnë një shfaqje të bukur te shikuesit. Nga ana tjetër, ata që janë me të vërtetë të talentuar arrijnë ta bëjnë audiencën të ndihet dhe të identifikohet me karakterin që kanë krijuar.

Nënshkrimi i autografëve, fotosesione të pafundme dhe marrja e çmimeve të shumëpritura nuk janë ato që përbëhet jeta e zakonshme e një aktori. Realiteti i tyre është shumë më ndryshe. Ata i përmbahen dietave të rrepta, mësojnë aftësi të reja dhe shpesh punojnë në kushte që nuk janë aspak komode, transmeton ‘konica.al’.

Kur shikonim këto foto ne kujtonim padashur shprehjen: “magjia e filmave”. Sepse magjia është e vetmja fjalë që mund të përshkruajë efektet speciale të përdorura në këto filma.

Ja një vështrim pas perdeve të filmave të njohur dhe serialeve televizivë:

Emily Blunt dhe Lin-Manuel Miranda gjatë produksionit të Mary Poppins Returns

Skenat u xhiruan pikërisht në kanion.

Kështu u xhirua përfundimi i filmit, Gravity.

Guy Ritchie u shpjegon detyrën aktorëve të Aladdin

Xhirimi i skenave në Mission: Impossible 7

Chris Pratt dhe Jennifer Lawrence gjatë xhirimit të filmit, Passengers

Gjatë xhirimeve të Maleficent

Almanart