Search
Close this search box.

“Çka pamë” – Java në fokus, # EP 05

Përmbledhjen e shkurtër të aktiviteteve artistike dhe ngjarjeve të tjera kulturore mund ti ndiqni në rubrikën “Çka pamë” për javën e fundit të tetorit dhe javën e parë të nëntorit.

Në këtë rubrikë do të mund të zbuloni më në detaje eventet kulturore që platforma “Almanart” sugjeron që të merrni pjesë.

Për më shumë informacione rreth aktiviteteve kulturore ditore ju ftojmë që të ndiqni në kalendarin ditor që publikohet çdo ditë nga platforma Almanart.
“Ç’ka pamë” është një rubrikë dedikuar përshtypjeve personale të publikut, profesionist ose jo, mbi shfaqje teatri, filmash, ekspozita, evemte të muzikës live etj.

Almanart