🎭Natën e mirë me burrin tim🎭

🎭“NATËN E MIRË ME BURRIN TIM”🎭
Divorci kjo plagë e re shoqërore që është shfaqur vitet e fundit në shoqërinë shqiptare po e gërryen familjen shqiptare, celulën bazë të shoqerisë tonë. Këtë fenomen trajton komedia “Natën e mirë me burrin tim”. Tradhëtia bashkëshortore tema kryesore e komedis trajtohet me finesë dhe humor nëpërmjet personazheve të skalitur bukur, situatave fakteve interesante, batutave dhe i japin komedis një ajër argëtues por dhe edukues për temën që trajton.

Ejani në teatër do të mbeteni të kënaqur, ju sigurojmë për këtë.

🗓️22, 23, 24 Mars
⏰19:00
📍Teatrin “Petro Marko”Vlorë

Aktorë:Artan Islami,Matilda Avduli,Ermir Hoxhaj, Eljona Thomaraj,Roland Minga,Alba Shtëmbari ,Loris Sinaj.

Regjizor:Jorgaq Tushe

Skena&Kostumet
Drini Shehu

Formulimi Muzike
Artur Dhamo

Për me shumë informacion 👉
📥 Na shkruani ne faqen tone (Inbox)

Date

22 - 24/03/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 21:00

Cost

Me rezervim

Location

Teatri Petro Marko Vlorë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart