Search
Close this search box.

1 Qershori në Tiranë

Prindër dhe Fëmijë të dashur, 1 Qershori po afron dhe @KEN.S_ATELIER ju fton të festojmë së bashku në këndet krijuese “Street art” dhe “#Galeria 01″ që do të drejtojmë gjatë aktivitetit “Tirana pa Makina: Food and Kids”, në Bulevardin Dëshmorët e Kombit, organizuar nga BASHKIA TIRANË! 🎉

✨🎨 Në këndin “Street art” çdo fëmijë mund të pikturojë në telajo me bojëra #akrilik 🎨✨

💫🏺 Në këndin “Galeria 01” do të modelojmë së bashku në argjilë 🏺🎊

🕙 Fillojmë në ora 10:00
📍Na gjeni përballë Piramidës.

Date

01/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

10:00

Location

Piramida, Tirane
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart