Search
Close this search box.

10 vite Nouvelle Vague

10 vjet nga ne, një dekadë Nouvelle Vague dhe nuk mund të gjenim një mënyrë më të mirë për të festuar! 🎉

@nikosbakoulis & @bkyritsis, dy personalitete kryesore në industrinë globale të mikpritjes – dy mentorë për mijëra banakierë atje, themeluesit e
multiawarded @line.athens & @the_clumsies – po marrin përsipër Nouvelle për të na njohur me metodën e tyre të anarkisë.

@line.athens (sipërmarrja e tyre më e re) në vetëm disa muaj funksionimi u hodh në listën @50bestbars, së bashku me vendin e tyre më të vjetër @the_clumsies !!! 🎉
𝐆𝐮𝐞𝐬𝐬 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐬 𝐢𝐭 𝟐 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐥𝐢𝐬𝐭 𝐝𝐨𝐞𝐬𝐧 𝐝𝐨𝐞𝐬𝐧 𝐢𝐭? !!

🔔Ndërrimi i të ftuarve të linjës do të fillojë në orën 21:00
🎶 Për këtë njëjës, një herë në një natë dekade, ia dorëzonim tingullin dhe zemrat tona shumë të veçanta @sokol_mr_cool

🥂 Festa do të fillojë në •18:00 me një aperitivo nga @oborri_tirana & pije nga @bossanova_cocktail_van

🎊 Festë shtesë: After party në @tunelmusicvenue | me yllin e ftuar @chriss_v

Tags:

Date

22/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00

Cost

Hyrje e lire
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart