Search
Close this search box.

“20 VJET – DISCOBALL NGA AD DISHA” te Tunel Music Venue

Kjo është një nga ato netë që dëshironi të zgjasë përgjithmonë! #Discoball20 💃🏻🕺

Bashkohuni me ne këtë të Premte për një mbrëmje nostalgjie në natën më të mirë të diskos që keni parë ndonjëherë! Është koha për të vendosur zakonin tuaj! ✨

E Premte – 16 DHJETOR @tunelmusicvenue
DISCOBALL – 20 vjetori i festës seminale të krijuar, kuruar dhe dekoruar nga mjeshtri Ad Disha, një nga Dj-të më të dashur dhe më të rëndësishëm që ka dalë nga Tirana, të cilit i është bashkuar performanca speciale e legjendave të Tiranës – Mr.Cool, Tatu dhe Chriss. V.

Hidhni një vështrim të shkurtër të së kaluarës, sepse historia sigurisht që përsëritet.

@ad_addisha @sokol_mr_cool @_ta.2_ @chriss_v

🗓️ E Premte
🕙 ora 22:00 – HYRJA FALAS
Visheni për të bërë përshtypje!

Date

16/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

22:00

Location

Tunel Music Venue Tirana
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart