70 vjetori i teatrit “Aleksandër Moisiu” Durrës

Miq e artdashës!

Të mërkurën me 11 Janar, Teatri “Aleksandër Moisiu” ka ditëlindjen e 70 ❗️

Ejani të festojmë në këtë takim galá ku do të bëhen bashkë trupa aktuale, artistët më në në zë të Teatrit, si dhe personalitete e figura të shquara të artit shqiptar ❗️

Jetë të gjatë Teatrit❗️ 🎭

#70viteteater #teatrialeksandermoisiu

Date

11/01/2023
Aktivitete të Përfunduara

Time

11:00

Location

Teatri Aleksandër Moisiu Durrës
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart