Aktivitet për fëmijë në Fier

Aktivitet për Fëmijët e qytetit! 🌟🎨

Ftojmë të gjithë femijët të na bashkohen pasditen e nesërme në parkun pranë Galerisë së Artit për një aktivitet të këndshëm dhe argëtues! 🌳

Aktivitetet:

🎨 Animatore argëtuese
🖌️ Face painting
💃 Kërcim dhe lojëra
🎈 Dhe shumë aktivitete të tjera!

Bashkohuni me ne për një pasdite plot argëtim dhe aventurë! 🌟

⏰ Ora: 17:00
📍 Vendndodhja: Parku pranë Galerisë së Artit

Date

15/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

17:00

Location

Fier
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart