Search
Close this search box.

Altin Goci LIVE Torelli Lounge ELBASAN

Banda prej 5 vetash me liderin e saj Altin Goci, në një “Natë Pavarsie” 100% live është goditja jonë e rradhës.. Për të gjithë ata nostalgjikë të këngëve të grupit “Ritfolk” dhe baladave të pavdekshme shqiptare, i mirëpresim në një super mbrëmje Kuq e Zi 🇦🇱..

Ambienti me tavolina të ulta, por erdhe të larta 🤘🤘🤘

Tags:

Date

28/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Cost

500 lek
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart