Artizanë në Ecje

Ekspozita e Punës, në bashkëkohësi me Panairin “Artizane në ecje”, promovohen “zanatçijte” dhe zejtarët e nëpërmjet tyre realitete ekononomike e sociale të qyteteve që përfaqësojnë; mjetet e punës sipas kohëve të ndryshme, punët dhe koleksionet e familjeve autoktone; dokumentare foto&film PUNËN: si punohej – si punohet – si do të punohet (kushtet e punës, pajisjet, siguria në punë).
Tags:

Date

01 - 04/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

10:00 - 19:00

Location

Pallati i Kongreseve
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart