Search
Close this search box.

“Aventurat e maceve te egra” te Teatri Eksperimental

Më në fund shkolla ka mbaruar dhe të rinjtë tanë të preferuar janë gati për verën më të bukur të jetës! Troy dhe Gabriela janë më të lumtur se kurrë, por Sharpay nuk mundet ta pranojë kaq lehtë këtë.
Çfarë të papriturash i presin teksa punojnë për familjen Evans?

Date

10 - 13/01/2023
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 19:00

Location

Teatri Eksperimental
Art Turbina
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart