Balet “4 Stinët” e Vivald-it” te Teatri i Operas dhe Baletit

Kërcimi është gjuha e fshehur e shpirtit!

Ejani të shijojmë së bashku 🤗 në Teatrin e Operës dhe Baletit, më datë 19 Janar, 🕖 19:00, nën koreografinë e Blerina Arbanës, një shfaqje frymëzuar nga muzika “4 Stinët” e Vivald-it, me nxënësit e mrekullueshëm të @shkollabaletit 🫶

🎟️Bileta kushton 500 lekë dhe mund t’i merrni pranë Teatrit të Operës dhe Baletit, çdo ditë, nga ora 10:00- 14:00 dhe nga ora 16:00-20:00.

Date

19/01/2023
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Teatri i Operas dhe Baletit
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart