Search
Close this search box.

Betlehemi në Hajmel të Lezhës

Në fshatin Hajmel të Zadrimës edhe këtë vit në dt 26 dhjetor dhe në dt 1 janar në mbrëmje mbi 200 të rinj dhe të rritur vullnetarë vënë në skenë betlehemin e gjallë, lindja e Jezusit.
Ndjesia e një fshati i vitit 0, në përmasa spektakolare.
Merrni familjet tuaja dhe shkoni ta vizitoni sepse dhe organizatorët vullnetarë kanë dëshirë ta ndjejnë ngrohtësinë tuaj🙏
Per cdo info kontaktoni Fra Gjonin +355 67 295 4772

Date

01/01/2023
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00

Location

Hajmel, Lezhë
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart