Bisedë mbi “Pasi dielli bie” te “Berk Botime”

Pak javë pas botimit nga Berk Botime të “Pasi dielli bie” nga Jonas Eika, botuesja dhe përkthyesi ftojnë lexuesit e veprës dhe kureshtarët për të ndarë idetë dhe ndjesitë e leximit që jep letërsia e Jonas Eika-s. Do të rrekemi ta shqyrtojmë këtë letërsi në plane shumë-shtresore, si lexim identitetesh të një brezi nën-identitetesh individuale brenda një bote globale, multi-kulturore dhe thellësisht materialiste.

Date

11/01/2023
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:30

Location

Berk Botime
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart