Search
Close this search box.

Bisedë “Teksti si arkiv” me Ardian Vehbiun te Biblioteka Publike “Marin Barleti” Shkodër

Ditën e premte, më 7 qershor, ora 16:00, Ledia Dushi në emër të Bibliotekës Publike “Marin Barleti” dhe revista kulturore “Peizazhe të fjalës” ju ftojnë në një bisedë të hapur me titull “Teksti si arkiv”, nga Ardian Vehbiu, gjuhëtar, eseist, shkrimtar.

Në dialog me Ardian Vehbiun do të jetë Sait Saiti, merakli i kulturës.

Aktiviteti është me hyrje të lirë. Ju mirëpresim në Biblioteka Publike “Marin Barleti”, Shkodër.

Date

07/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

16:00

Location

Biblioteka Publike "Marin Barleti" Shkodër
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart