Search
Close this search box.

Boo at the Zoo

Hej, fëmijë jeni gati për “Boo at the Zoo”, festën më të frikshme, por dhe të veçantë të vitit? Më 31 Tetor, ora 17:00, ju presim në Tirana Zoo Park të festojmë së bashku Halloween, ku jo vetëm do të argëtohemi me facepainting, por edhe do të mësojmë më shumë rreth kësaj dite, në shtëpinë tonë të dashur të kafshëve. Mos harroni kostumet dhe maskat tuaja të frikshme!🎃👨‍👩‍👧‍👦🦁🐼🎭👻
Tags:

Date

31/10/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

17:00

Location

Tiranë
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart