Ceremonia e ndarjes së çmimeve për konkursin artistik “Mbresa”, edicioni VII

Muzeu Kombëtar i Përgjimeve “Shtëpia me Gjethe” në datën 16 Maj 2024, ora 17:00 organizon ceremoninë e ndarjes së çmimeve për konkursin artistik “Mbresa”, edicioni VII.
Në këtë event do të ekspozohen punimet e nxënësve që shprehën mendimin dhe ndjenjat e tyre nëpërmjet artit duke patur si burim frymëzimi vizitën në “Shtëpinë me Gjethe”. Punimet më të mira do të vlerësohen me çmime simbolike dhe do të botohen në një katalog.

Date

16/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

17:00 - 19:00

Cost

Hyrje e lirë

Location

Muzeu "Shtepia me gjethe"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart