Search
Close this search box.

Ç’ka barku, e nxjerr bardhaku! në Corner Comedy Club

Këtë të Shtunë ju ftojmë të ndani me ne sekretet tuaja më të errëta, në mënyrë anonime, me laps dhe letër!

@anton.bello do të përkujdeset që ti japë një sens humori kësaj nate!

22 Tetor – Ora 21:30

Mos e humbisni! Shfaqja jeni ju këtë të Shtunë!

Date

22/10/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

21:30
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart