“Cloud Fest Reja.al 2024”

Fiksojini mirë datat dhe përgatituni për 10 ditë të jashtëzakonshme që vetëm Cloud Festival mund të sjellë. 🎶 🔥
Aktivitete kulturore, art, melodi harmonike, kulturë dhe pse jo… edhe miq të rinj!

📆 16-26 Maj
📍Reja, Tiranë

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

19 - 26/05/2024

Time

19:00 - 19:00

Location

"Reja"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart