COD-ACT me “Tregime të përzgjedhura” nga Ema Andrea në Vlorë

#COD-ACT | VLORË

📌 Qendra për Hapje dhe Dialog në bashkëpunim me aktoren Ema Andrea, sjell COD-ACT në Vlorë, me përzgjedhje të antologjisë 📖 “Tregime të zgjedhura” (U. Damiani, L. Pirandello, Gi de Mopasan, etj.), nën interpretimin e vetë aktores Ema Andrea.

🗣️ Antologjia e tregimeve botërore, përzgjedhur plot shije nga përkthyesi Edvin Shvarc që aktorja Ema Andrea ka përzgjedhur, sjell nobelistë, por edhe tregimtarët më në emër që vijnë në këtë botim për të dhënë shijen dhe magjinë e prozës së shkurtër, por edhe për të sjellë majat e këtij zhanri në gjuhën shqipe.

Ju mirëpresim!

📍 Galeria e Arteve
🗓 14 maj 2024, ora 12:00
🎫 HYRJA E LIRË

Date

14/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

12:00

Cost

Hyrje e lire

Location

"Galeria e Arteve" Vlorë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart