“Creative Morning” te “COD Kryeministri”

Tema globale e CreativeMornings për muajin maj është VIBRANT, rreth së cilës do të flitet në 240 qytetet në botë, që aplikojnë këtë projekt prej vitit 2008.
Në Tiranë kemi ftuar gazetaren dhe publicisten Arlinda Çausholli, e cila do të ndajë me ne eksperiencën e saj kreative dhe profesionale rreth kësaj teme.

“Çdo herë që mendoj për një fjalë që përshkruan fuqinë dhe ngrohtësinë e një komuniteti apo kombi, fjala që i mbështjell është energji apo puls. Për mua, “vibrant” është një koncept i shpirtit, një energji e qëndrueshme që rritet nga përqendrimi i diversitetit tonë kulturor, qytetërimi i lëmuar dhe vullneti për të arritur në bashkëpunim. Në nivelin lokal, energjia apo pulsi shfaqet në ngjarjet kulturore, në tregjet e gjalla dhe në frymën krijuese të artistëve dhe krijuesve lokalë. Ndërkohë, përvoja ime kreative dhe profesionale më energjike ka qenë dhe mbetet një udhëtim i paharruar në frymën e përsosur të komunikimit dhe bashkëpunimit njerëzor.”

Date

03/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

10:00

Location

COD Kryeministri
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart