Search
Close this search box.

“Cultural Incubator” te “MuzehLab”

Këtë javë fillojmë në MuZEH Lab programin Cultural Incubator 🎉

Ju ftojmë në datë 18 Janar, në orën 18:00 për të filluar këtë program me artisten dhe kuratoren e njohur @marjana_anabela_goxhabelliu

Arti, frymëzimi dhe kurimi artistik i një ekspozite. Çfarë na rrëfen një tablo e me çfarë fenomesh sociale na lidh ajo?
Bëhemi bashkë me artisten Marjana Goxhabelliu e bisedojmë së bashku!
Lindur në Tiranë në vitin 1965 dhe e diplomuar për psikologji në Universitetin e Tiranës. Ajo është një piktore autodidakte. Veprat e saj karakterizohen nga një pasuri figuracionesh e simbolesh origjinale, përmes të cilave shfaqet botëkuptimi i saj mbi shoqërinë, mbi njeriun si qenie në transformim të vazhdueshëm gjatë historisë së tij e deri në vetëshkatërrim.

Date

18/01/2023
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00

Location

"MuzehLab" Durres
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart