“Dance, Sport & Drink” Tiranë

🚗 Rikthehet “Tirana pa Makina”. Merr miqtë dhe të dielën më 🗓️ 5 Maj dil te 📍 Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”.

Do jetë një ditë e mbushur me kërcim💃🏼, sport 🏀⚽️ dhe plot aktivitete të tjera. 🥰

Sigurisht që ka edhe surpriza! 😉

Date

05/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

10:00

Location

Bulevardi "Dëshmorët e Kombit" Tiranë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart