Search
Close this search box.

“Die Fledermaus” ne TKOB

“DIE FLEDERMAUS” 🦇
Opereta nga Johann Strauss rikthehet në TKOB!

Në datat🗓 17, 18, 19 Nëntor, ora 19:00.

🎭Opereta e dritave dhe atmosferës së fundit të vitit në Vienë, rivjen në skenën e TKOB-së si për të bekuar edhe nisjen e atmosferës festive të kalendarit artistik të Teatrit.

🎟Biletat shiten cdo ditë në sportelin e TKOB nga ora 10:00- 14:00 dhe 16:00- 20:00.
🎟Biletat kushtojnë 800 dhe 1000 lekë.

Tags:

Date

17 - 19/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 19:00

Cost

800 leke

Location

Teatri i Operas dhe Baletit

Organizer

Teatri i Operas dhe Baletit
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart