Search
Close this search box.

Dita Botërore e Mjedisit me Shtëpia Studio Kadare te “Liqeni Artificial”

Me rastin e Ditës Botërore të Mjedisit, Shtëpia Studio Kadare, APR dhe Botimet Albas ju ftojnë të mërkurën ora 10:00 në krah të Amfiteatrit të Liqenit Artificial në “Kopshi Sekret”. 🏡
Tetat përkthyese dhe botuese do të lexojmë për pjesëmarrësit fragmente nga libri klasik i letërsisë për fëmijë “Kopshti Sekret” i Frances H. Burnett.🌺🌻🪻
Ashtu si personazhet e librit, do të mbjellim lule e do t’i japim jetë kopshtit tonë sekret 😉🌷
Ju mirëpresim!

Date

05/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

10:00

Location

Liqeni Artificial, Tiranë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart