Search
Close this search box.

“Dita e Falenderimeve” te MusicBooks

Bashkohuni me MusicBooks për Darkën e Falenderimeve ora 12:30, kurse ushqimi do të jepet në orën 16:00. Hajde dhe shko si të duash.
Ky event është i hapur për të gjithë. Merrni një pjatë dhe shoqëroheni me miqtë e rinj dhe të vjetër.

Date

24/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

12:30

Cost

Hyrje e lire

Location

MusicBooks
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart