Search
Close this search box.

E enjtja te Illyrian Saloon

Këtë të enjte mirëpresim për herë të parë në Illyrian Saloon djemtë e grupit “Po ti, çne?” 😄
Rei Shehu në kitarë dhe vokal
Donaldo Oruçi në bass
Gerti Qiriako në bateri

Tags: ,

Date

08/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Location

Illyrian Saloon
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart