E mërkura te Marquess_restolounge

Ejani shijojmë së bashku të mërkurën nën tingujt e muzikës shqiptare me legjendën @naser_berisha 😍
We back in time don’t miss this night 🫵🏻

Ambjenti do të jetë si cdo natë gjithashtu dhe restoranti do të jetë funksional për të konsumuar një darkë nën tingujt e muzikës !🎶

Date

01/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

21:00 - 23:00

Cost

Me rezervim

Location

Marquess Resto Club Durres
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart