Search
Close this search box.

E premte te Nostalgia Nights Bar

1 VIT KARAOKE TEK @NOSTALGIA_NIGHTS_BAR ✨
Tashmë Nostalgia është kthyer në shtëpinë e muzikës, në vatrën e mbledhjeve me shoqërinë e vjetër e të re që keni njohur gjatë karaokeve. Ju presim këtë përvjetor, ta festojmë së bashku plot muzikë dhe hare siç dini vetëm ju. Bëni gati repertorin muzikor, duetet e reja dhe mos harroni të rezervoni në @nostalgia_nights_bar dhe @fjorikaptelli 🎶

Tags:

Date

16/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:30

Location

Nostalgia Nights Bar
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart