E premtja te “Corner Comedy Club”

Ne e marrim shumë seriozisht Kampionatin e Mu(r)lanit.

Po ju?

♥️♦️♠️♣️🃏

Regjistrohuni, bëhuni pjesë e kampionatit, luani dhe fitoni një shishe verë!
🍷

– 27 Janar – E Premte – Ora 19:00 –

Rezervime&Informacion: +355684828588 / WhatsApp /DM.

Date

27/01/2023
Aktivitete të Përfunduara

Time

21:00

Location

Corner Comedy Club
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart