Edicioni 20 i Festivalit Ndërkombëtar të Vokalit Operistik “Marie Kraja” te TKOB

𝗘𝗗𝗜𝗖𝗜𝗢𝗡𝗜 𝗜 20 𝗜 𝗙𝗘𝗦𝗧𝗜𝗩𝗔𝗟𝗜𝗧 𝗡𝗗𝗘̈𝗥𝗞𝗢𝗠𝗕𝗘̈𝗧𝗔𝗥 𝗧𝗘̈ 𝗩𝗢𝗞𝗔𝗟𝗜𝗧 𝗢𝗣𝗘𝗥𝗜𝗦𝗧𝗜𝗞 “𝗠𝗔𝗥𝗜𝗘 𝗞𝗥𝗔𝗝𝗔

📍Në 28 dhe 29 mars – ora 19:00 në @teatri_i_operes_dhe_baletit dhe ekskluzivisht në @topchannelalbania

🎙️16 𝘃𝗼𝗸𝗮𝗹𝗲 𝘂𝗻𝗶𝗸𝗲 𝘁𝗲̈ 𝗽𝗲̈𝗿𝘇𝗴𝗷𝗱𝗵𝘂𝗿 𝗻𝗴𝗮 5 𝗸𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝗲𝗻𝘁𝗲, në 2 mbrëmje plot magji, do të sjellin ariet më të bukura dhe repertorin legjendar në duet me yjet e muzikës shqiptare; @enedatarifa @elhaidadani93 @kamelaislamaj @veneralumani @lind_islami @era_rusi_official @kejsitola @enxhinasufi

Në moderimin e sopranos shqiptare me famë ndërkomëtare @enkeledakamani dhe @blendisalaj.

🤝Një juri me 𝗱𝗿𝗲𝗷𝘁𝘂𝗲𝘀𝗶𝘁 𝗲 𝘁𝗲𝗮𝘁𝗿𝗼𝘃𝗲 𝗺𝗲̈ 𝘁𝗲̈ 𝗻𝗷𝗼𝗵𝘂𝗿 𝗲𝘂𝗿𝗼𝗽𝗶𝗮𝗻 e më gjerë.

Date

28 - 29/03/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 19:00

Location

Teatri i Operas dhe Baletit
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart