Edicioni i parë i Festivalit Nderkombëtar të Dancit Bashkëkohor, në Teatrin e Operas dhe Baletit

3 – 4 nëntor: Trupa nga Vjena me koreogragi nga Eno Peci @eno.peci, koreogragi nga Gentian Doda @gentiandoda, dhe koreografi nga Angelin Preljocaj me trupë nga Teatri i Operas dhe Baletit.
Tags:

Date

03 - 04/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 19:00

Cost

700 lekë

Location

Teatri i Operas dhe Baletit
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart