Search
Close this search box.

“Ekrani i Artit” në Shkodër

P𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐢 𝐢 𝐩𝐥𝐨𝐭ë

Ka kaq shumë për të zbuluar këtë vit!🔥

45 filma, 3 ekspozita, 4 instalime video specifike për faqet specifike, shfaqje, biseda me të ftuar specialë dhe orë të panumërta muzikë dhe kërcim📽️✨🪩

Ne jemi gati! A jeni ju?

Zbuloni programin e plotë të edicionit të 7-të të Ekranit të Artit!
5-9 Qershor, Shkoder

Date

06/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

11:00

Location

Shkodër
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart