Ekspozita “Amerikanët” te COD

Qendra për Hapje dhe Dialog (COD) do të çelë ekspozitën me titull “Amerikanët” nga artisti Fate Velaj, më 14 dhjetor 2022.

E frymëzuar nga arti i fotografisë së Robert Frank në vitet ‘50, kjo ekspozitë vjen si një manifestim i kulturës dhe identitetit amerikan në këtë 100-vjetor të marrëdhënieve Shqipëri-SHBA 🇦🇱🇺🇸.

👉🏻Hapur për publikun në datat 14 dhjetor 2022 – 31 janar 2023.

Tags:

Date

14/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00

Cost

Hyrje e lire

Location

COD Kryeministri
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart