Search
Close this search box.

Ekspozita “Art në hapësirat publike” te “Reja” Tiranë

Galeria Kombëtare e Arteve, Drejtoria e Edukimit dhe Organizimit të Ekspozitave, në kuadër të programit “Edukimi përmes Kulturës” realizon aktivitetin “ Art në hapsirat Publike”, në ambjentin e instalacion “Reja” në orën 10:00.
Qëllimi kryesor i këtij programi është edukimi dhe përfshirja sociale përmes artit.

Date

29/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

10:00

Location

"Reja"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart