Search
Close this search box.

Ekspozita “Artivizimi për një transformim social të përgjegjshëm” nga Michelangelo Pistoletto te “COD Kryeministri”

“Artivizimi për një transformim social të përgjegjshëm”, Michelangelo Pistoletto

Ekspozita do të qendrojë e hapur për publikun në mjediset e Qendrës për Hapje dhe Dialog (COD), nga data 22 maj deri më 2 korrik 2024 | Hyrja e lirë.
“Një mendim i ri duhet të frymëzojë ekonominë dhe politikën. Vendi ku formohet ky mendim mund të jetë laboratori krijues i një arti të angazhuar në pikëpamjen sociale. Shoqëria Civile bëhet kështu materiali i ri plastik, të cilit i duhet dhënë formë në përplasjen strukturore mes diversitetit dhe homologimit”.
Michelangelo Pistoletto

Date

21/05/2024 - 02/07/2024
Në zhvillim

Time

19:00 - 19:00

Location

COD Kryeministri
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart