Ekspozita “Dicka eshte gabim” te Zeta Contemporary Art Center

Blerina Muҫa
DIÇKA ËSHTË GABIM

Një ekspozitë personale
kuruar nga Marko Stamenkovic
19/12/2022 – 30/01/2023

Hapja: e hënë, 19 dhjetor, ora 18:00

Si mundet që sjellja e pazakontë njerëzore në situata gjoja beninje ose të parëndësishme të dëmtojë normat zakonore shoqërore dhe a mund të kontribuojë kështu në një ndjenjë më të thellë të lirisë personale – për ata që mund të duken se sillen çuditërisht, por edhe më shumë për ata që janë në gjendje të njohin prishjen e një konvente gjatë vëzhgimit të vendit të ngjarjes? Me rastin e ekspozitës së saj të parë vetjake, Blerina Muҫa prezanton një pjesë të punës që vërtitet rreth këtyre pyetjeve.

Tags:

Date

19/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00

Cost

Hyrje e lire

Location

Zeta Contemporary Art Center
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart