Search
Close this search box.

Ekspozita “Kthim në Vendlindje”

Youth for Youth në kuadër të projektit “Kthim në Vendlindje” më Dt: 13 Dhjetor 2022 ora 11:00 në Gurisht, Maliq organizon një ekspozitë me punimet e nxënësve të shkollës  Pirg & Maliq me temën “Qyteti im, Fshati im, Lagjja ime” në ambientet e studios së piktorit Albi Yzo.

Lidhur me këtë aktivitet ne vlersojmë shumë kujdesin e stafit të gjimnazeve Pirg dhe Maliq si dhe angazhimin e nxënësve që me punimet e tyre kanë pasqyruar ndjeshmëri të lartë artistike. Synimi ynë është të shërbejmë duke i bërë jehonë cilësive të të rinjve dhe dhe të promovojmë talentin e tyre në artin e pikturës dhe fotografisë.

Besojmë se ky aktivitet i ka nxitur të rinjtë ta shohin vëndin e tyre në optika të reja që nuk e kanë parë më parë.

Ekspozita do të qëndrojë e hapur deri në dt 14 Dhjetor 2022

Tags:

Date

13/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

11:00

Location

Maliq
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart