Ekspozita “Petale të panumërta” te “Zeta Contemporary Art Center” Tiranë

🌺”Petale të panumërta”
Një bashkëpunim intensiv kulturor vjen në Qendrën e Artit Bashkëkohor ZETA dhe Galeria Zenit në Tiranë, ku 6 artistë stirianë dhe shqiptarë do të prezantojnë nga data 4 prill veprat e krijuara posaçërisht për këtë ekspozitë që trajtojnë tensionin mes natyrës në të gjitha format e saj dhe racionalitetit. të mendjes njerëzore.

Date

04/04/2024 - 05/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00 - 18:00

Location

Zeta Contemporary Art Center
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart