Search
Close this search box.

Ekspozita “Qyteti i artistit të vogël” nga Shkolla 9 vjeçare Hamallaj

📌Një grup fëmijësh të talentuar nga shkolla 9 vjeçare e Hamallajt, do të prezantojnë krijimet e tyre dhe do të shpalosin mendimet e tyre për qytetin tonë.
📌Fëmijët e shkollës artistike Jan Kukuzeli do t’i mirëpresin, duke u përfshirë në diskutim.
📌E enjte, ora 12.00 Salla Pjetër Dungu, Black Box, shkolla Jan Kukuzeli.

Date

30/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

12:00

Location

Shkolla e Mesme Artistike "Jan Kukuzeli" Durres
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart