Search
Close this search box.

Ekspozite fotografie “KORÇA DJE DHE SOT”

📷”Ekspozitë fotografie”

🎞Eja të shikoni “KORÇA DJE DHE SOT”

📍Fotografime të Korçës në shumë vite para dhe sot, do t’ju sjellin kujtime, emocione, nostalgji❗️

🗓Dt. 1️⃣1️⃣ dhjetor
🕕Ora 1️⃣8️⃣-0️⃣0️⃣
↪️Galeria e bibliotekës ” Th.Mitko

Date

11/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00

Cost

Hyrje e lire

Location

Korça
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart