Search
Close this search box.

Ekspozite “Traditë në Gur” te “Te Galeria”

Ditën e dielë, datë 11 Dhjetor ora 17:00 çelet ekspozita e artistes Erieta Gajtani titulluar “Traditë në Gur”. Rreth 20 punime në mozaik të frymëzuara nga tradita e folklori, indentiteti në zbehje i qytetit të saj, Tiranës dhe natyra.
Një ftesë për tu bashkuar dhe për tu njohur më nga afër me veprat dhe këndvështrimin plot harmoni të artistes @erieta.mosaicartist

🔻Ekspozita do të qëndrojë e hapur deri në datë 15 Dhjetor nga 10:00-18:00

Tags:

Date

11 - 15/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

17:00 - 17:00

Cost

Hyrje e lire

Location

Te Galeria Tirane
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart