Search
Close this search box.

“Feja dhe Demokracia” me Ardian Ndrecen te Qendra Rinore Arka Shkoder

Te ARKA vazhdon cikli i takimeve “Feja dhe Demokracia” në kuadër të projektit “Forcimi i Dialogut dhe Harmonisë Ndërfetare në Shkodër” financuar nga Ambasada e Hollandës në Tiranë.

✔️Besimi fetar dhe shoqëria pluraliste. Sfida dhe bashkëpërkime

✔️Lektor: Ardian Ndreca

✔️10 Dhjetor 2022, ora 17.00

📍Qendra Rionore ARKA

Date

10/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

17:00

Location

Qendra Arka Shkodër
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart