Search
Close this search box.

Festa e muzikës me Akademia “Hollywood” Tiranë

Në vitin e saj të 15të – Rockfest organizohet në rrugën Manol Konomi pranë Akademisë Hollywood
Ejani të dëgjoni grupet muzikore të studentëve dhe të festoni ditën ndërkombëtare me ne!

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

21/06/2024

Time

18:30

Location

Akademia "Hollywood" Tiranë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart