Festa e Ullirit 2022 Durrës

Festa e Ullirit është kthyer në një traditë prej vitesh në qytetin e Durresit e cila organizohet nga “Shoqata Durrësi Autokton” në bashkëpunim me Bashkinë e qytetit të Durrësit, ku si simbol ka mbjelljen e fidanëve të ullirit, organizimin e një koncerti festiv me këngë dhe humor dhe nderimin me tituj të personave të fushave të ndryshme që kanë kontribuar për këtë qytet.
Programi i Festës së Ullirit 2022
17.40 – Mbjellja e fidanëve të ullirit në sheshin mbrapa Bashkisë Durrës
17.50- Fotoekspozite me të nderuarit në hollin e Pallatit të Kulturës “Aleksandër Moisiu” Durrës
18.00 – Koncert Festiv
19.15 – Ceremonia e ndarjeve te titujve për:
1. Shaban Murati “Nderi i Qytetit të Durrësit”
2. Savi Shyti (pas vdekjes) “Nderi i Qytetit të Durrësit
3. Pëllumb Bulku “Mirënjohja e Qytetit”
Hyrja e lirë!
Tags:

Date

20/10/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00

Cost

Hyrje e lirë

Location

Teatri Aleksandër Moisiu Durrës
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart