Search
Close this search box.

Festa e Verërave dhe Gështenjës në Pogradec

Bashkia Pogradec në datat 21-22 Tetor do të organizojë “Festën e Verërave dhe Gështenjës”.
Kjo festë evidenton traditën sa të lashtë aq edhe aktuale të zonës në kultivimin dhe përpunimin artizanal të rrushit.
Në kuadër të kësaj feste do të zhvillohet konkursi në fushën e poezisë dhe pikturës ku në qendër do të jenë Vera dhe Gështenja.
Tags:

Date

21 - 22/10/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 19:00

Location

Pogradec
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart