Festat e Nëntorit në Priam Resort MUZIKË LIVE DURRËS

Festojmë së bashku #KuqeZi 🇦🇱 në #PriamResort më 28 Nëntor ora 19:30 nën tingujt e muzikës live me @paola_kostandini.

Për ju që dëshironi të shijoni darkën me menu speciale dhe muzikë live prenotoni paketën festive për 45€/personi e cila përfshin:
🔸️Akomodimin në Hotel
🔸️Mëngjesin
🔸️Darkën me menu speciale
🔸️Muzikë Live

Për Rezervime:
📲 +355 694044408

Tags:

Date

28/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Cost

45 euro
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart