Search
Close this search box.

Festivali AlBa për muzikën barok te TKOB

Koncerti për piano dhe violinë, “Gesualdo Classic Duo”, do të ngjitë në skenën e TKOB-së më 🗓️27 maj virtuozët italianë Riccardo Zamuner dhe Nicole Brancale, në vazhdën e koncerteve të organizuara për festivalin “AlBa”.

🎹🎻Violinisti Riccardo Zamuner dhe pianistja Nicole Brancale do të interpretojnë pjesë nga kompozitorët Beethoven, Franck dhe Ravel.

Date

27/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00

Location

Teatri i Operas dhe Baletit
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart